HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Első szülinap

2010.05.05. 19:54 kookusz

Bizony ma lettem egyéves. Igaz, egy éve biztosan nem gondoltam volna, hogy egy emelettel lejjebb, ilyen állapotba fogom ezt ünnepelni. A helyzet tegnap óta nem sokat javult. Reggel cefetül rossz kedvem volt. Szemészeten bíztatnak, hogy a bal szemem alja javult, de van rajta még heg ami zavarhat, és bízunk benne, hogy szépen rendbe fog jönni. Mindenesetre nem romlott (sőt most az átlaghoz képest egész jó), nem zavartak át újra a szemklinikára, ami szintén nagyon bíztató.

Aludni elég rosszul alszom, a hasmenés miatt is, meg hát a nagy adag szteroid se nagyon hagyja az embert. Mindenesetre pihentem. A koplalás szteroiddal is igazán szemét párosítás, hisz nagyon jó étvágyam lenne, de pillanatnyilag a vízen kívül nem vehetek magamhoz mást. Ha megéhezem azzal tudom csillapítani valamennyire az éhségérzetem.

Szobatársamtól kaptam egy szem gyertyát, azzal, hogy hát a muffin most alóla kimarad, de Isten éltessen, és a következőt már egy nagy kertipartin ünnepeljük. Hát így legyen! Igazán jól esett.


1 komment

Címkék: kórház szteroid szemem gvhd

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr271977275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aczél Dóra 2010.05.06. 16:56:42

Áron, hős vagy. Azért vagy az, mert tudod, hogy most nagyon szar, de ennél jobb lesz, tudatosan állsz hozzá az állapothoz, amit most épp kidobnál a szemétbe. Kitartást kívánok a boldogszülinapod alkalmából.
süti beállítások módosítása