HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Holnap megyek haza

2009.06.09. 19:01 kookusz

Bizony, holnap délután megyek haza! Nemcsak a boxomat, de az osztályt is itt hagyom, és végre hazaköltözöm. Keveregnek bennem az érzések, hisz nagyon jó lesz végre hazamenni, de ugyanakkor másfél hónapot töltöttem itt, megszoktam. Nah meg hát a szervezetemnek is nagy lépés, a boxból vissza a hazai környezetbe. A kórházi körülmények annyira kontroláltak, bármi volt, a segítség egy lépésre volt, ezt most felváltja egy kicsit bizonytalanabb helyzet. Magamnak kell saját magamra figyelni, nem lesz napi vizit, hogy ellenőrizzenek. Hogy mikor kell jönnöm kontrollra azt még nem tudom. Sok infót kaptam már, mit s hogyan kell otthon majd csinálni, de remélem azért még kapok instrukciókat.

Legközelebb már otthonról!

Pótolom a múltkor elmaradt fotót:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Reggelim (bal felső sarokban pár gyógyszer, csak úgy desszertnek):


4 komment

Címkék: fotó steril box

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr641175186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sgergely · http://twitter.com/sgergely 2009.06.09. 20:35:25

azert a felhajtott galler kellett ;)

szek08 2009.06.10. 11:33:08

amúgy sztem egész jól áll ez a "haj"! :)

a poló meg megy a falhoz. tiszta ikea.

t_i_t_a 2009.06.11. 18:52:01

Ez nagyon jó hír!!Gratulálunk, biztos jó lesz otthon, bár nehéz átállni. Aztán majd pörögnek a hetek-hónapok és "kikopik" a box emléke is!
Gyógyulást és minden jót kívánunk!!
süti beállítások módosítása