HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

n+1-edik ferezis meg kontroll

2009.10.06. 20:04 kookusz

Újabb két ferezisen vagyok túl. Szépen és simán ment minden, mint a karikacsapás. A tegnapi kicsit csúszott az előttem lévő beteg miatt, de ez legyen a legnagyobb gond... Ezen kívül már a ferezisen feszegették, hogy lehetne csökkenteni a szteroidot, és Doktor Úr meg is adta rá az engedélyt. Így már csak 4 mg-ot kell szednem! Ennek nagyon örülök, mert most már régóta ezen a szinten ragadtunk. A GVHD-m a bőrömön változatlan, néha egy kicsi megjelenik, de elég kevés. Így nagyon bízom benne, hogy a ferezis elég lesz neki, hogy kordában tartsa és elmúlassza. Ezen kívül ehetek joghurtokat is, sőt ajánlott, így a belem rehabilitációja is elkezdődhet. Még mindig elég sok gyógyszert szedek, és ezek mind erős szerek, amik kikészítik a gyomrom, úgyhogy ez külön jó.

Ezen kívül itthon töltöm az időmet. Volt itt két barátom meglátogatott, örültem nekik nagyon. De  igazából nem túlságosan zajlik itt az élet. Fotózgatom, ennek az eredményei a flickr-ön láthatóak. És persze elkezdtük a Szent László Őssejt Alapítvánnyal a munkát, készülődik a design, és minden egyéb. Mihelyst megvannak a tervek bele is vágok a honlap összebarkácsolásába.


Szólj hozzá!

Címkék: weboldal itthon gvhd fotoferezis

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr821432533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása