HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Sok kérdés és zavarodottság

2010.07.22. 23:12 kookusz

A helyzet nem sokban változott. Próbálják a különböző gyógyszerek kombinálásával, elhagyásával a vérképemet helyrerántani. Mindenesetre sok vérkészítményt kapok most intravénásan, és hát jó pár megszokott és kevésbé megszokott gyógyszert szájon át. Sokat nem nagyon lehet tudni, amit sikerült összeszednem, az még nagyon új a nap alatt, még nincs rá orvosi protokoll, sőt ez annyira új dolog és egyáltalán felfedezés, hogy ilyen van, hogy nagy orvosi konferenciákon megy most a nagyrabecsült professzorok eszmefuttatása a témában. Így meglátjuk. Bízunk benne, hogy ki fog derülni mi okozza és hogy hogyan lehet kezelni az ilyesfajta bajt.
Új tünet, hogy nagyon zavart vagyok. Úgy tűnik, hogy a máj nem működik megfelelően, és ez befolyásolja az agyi működést is, ezért elég fura dolgokat művelek. De a részletekkel inkább nem rémisztgetek senkit.


1 komment

Címkék: kórház

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr842169741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsimora 2010.08.01. 00:51:47

Hello Kookusz,

Lassan egy éve olvasom ha írsz, csak annyit szeretnék mondani, hogy KITARTÁS! :-) És nyugodtam írj a részletekről is!

Üdv
Tamás
süti beállítások módosítása