HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Fotoferezis #2

2009.08.08. 16:57 kookusz

Ezen a héten is meg volt a két fotoferezisem. Rájöttem, hogy nem lehet annyit inni, hogy a gépnek elég híg legyen az ember vére, mert akkor meg azt a két és fél órát nem bírja ki egyhelyben fekve... De nagyon jó híreket kaptam, legközelebb már csak szeptemberben kell mennem, mert jók az eredményeim. Sőt jövő hét csütörtöktől már csak minden másnap kell a 4 mg szteroid. De ezt a mennyiséget viszont sajnos szedni kell a következő kezelésig, vagyis szeptember 7-éig. Nem örülök, de muszáj, vissza ne jöjjön a GVHD. A vérképemmel úgy néz ki minden rendben.

Nemsokára leszek 100 napos. Ez jópár engedménnyel járna, tisztaság és a kaják tekintetében, de sajnos mivel még szednem kell majd a szteroidot, így ez most eltolódik. Nem kellett volna ez a GVHD, de hát ez van. Addig eszem a pirítósokat, amiből már meglehetősen elegem van, de nincs nagyon más.

Mostanában eléggé fáradt vagyok, úgyhogy rákaptam a film és sorozat nézésre, persze ezt is csak gépen. A kreatív munka nem igazán megy, úgyhogy a honlap készítés se nagyon haladt előre, de most már meg fogom erőltetni magam.


2 komment

Címkék: kaja itthon gvhd fotoferezis

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr661296809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h_dorka 2009.08.19. 11:31:59

Szia:)
Nem olyan rég akadtam a blogodra, viszont a közvetlen stílusod, kedvességed, és a pozitív hozzáállásod igen hamar megszerettette velem, és visszaolvastam a kezdetekre.
Remélem jobban vagy, és csak azért nem írsz, mert épp jobb elfoglaltságod van:)
Nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb elfelejthesd ezt a sok megpróbáltatást, és hogy a legnagyobb problémád az éppen előtted álló vizsga legyen;-)
Dóri

kookusz · http://kookusz.uw.hu 2009.08.19. 22:12:14

Köszönöm szépen. Sajnos, mint láthatod, most épp azért írok, mert tényleg van miről.
Örülök, hogy olvasod a blogom. :)
süti beállítások módosítása