HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Szent László Őssejt Alapítvány mikulás ünnepsége

2009.12.08. 17:03 kookusz

Tegnap volt a csontvelő-transzplantált és veleszületett immunhiányos gyermekek találkozója, vagyis inkább mikulás ünnepsége. Az apropóból több újság és tévé is képviseltette magát, és sokat beszámoltak az eseményről. Az esemény az osztály körbejárásával kezdődött, Halász Judit vezetésével. Ekkor érkeztek meg folyamatosan a gyerekek, akiket légvár, kézművesség, és persze a műsor várt. Egy rövid sajtótájékoztató után, a kicsik is elkezdték élvezni a rendezvényt, hisz Halász Judit énekelt nekik. Voltak akik táncra is perdültek, és mindenki nagyon élvezte a műsort, kicsik és nagyon egyaránt. Akik megéheztek az előadás után sokféle sütemény és édesség várta a büféasztalon, de készültek színes koktélok is, kérésre, különböző gyümölcsökből. A várva várt  Mikulás csak ezek után érkezett meg, és énekeltette meg a társoságot. A szép énekekért a Mikulás minden apróságot egy nagy csomaggal lepett meg, voltak akik egész bátran, de akadtak akik félénkebben merészkedtek ki az ajándékokért. Aki még maradni akart azokat táncoktatás várta.

A rendezvény a Szent László Őssejt Alapítvány megbízásából jött létre. Én az Alapítvány képviseletében fotóztam végig az eseményt, és nagyon élveztem.


Szólj hozzá!

Címkék: fotó itthon őssejt alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr681583793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása