HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Play decide - POLKA

2010.04.13. 19:17 kookusz

Ismét egy kicsit más témáról szeretnék írni, de mivel tudom, hogy ez sokakat érdekelhet akik ezt a blogot olvassák, így ide írom.

Mint már említettem részt veszek egy POLKA nevezetű képzésen, melyen egy játékos véleményformálást tanulunk meg, és az a cél, hogy mi is szervezzünk ilyen játékokat. Így hamarosan én is meg szeretném szervezni az első ilyen eseményt. A témája az őssejtkutatás lesz, ami engem is nagyban érint, és sztem ez most aktuális. A játékhoz nem feltétel, hogy a témában egyáltalán bármilyen információnk legyen (ugyanakkor az sem kizáró ok, ha határozott véleményünk van, szakembereket is szívesen látok!), a folyamat lényege, hogy először informálódjunk, több oldalról meghallgassuk a véleményeket, a csoport többi tagjának is megismerjük a nézeteit és csak ez után kell nekünk is saját elképzelésünket megfogalmazni. Egy ilyen csoport 4-8 főből áll, de ha sokan jelentkeznek több alkalmat is szervezek.

A játék fő célja, hogy az EU döntéshozóit segítse ezekben a kényes kérdésekben. Az EU összes országának nyelvére lefordítják, hogy mindenhol véleményt alkothassanak. Egy ilyen játék után egy közös álláspont születik, ami egy szavazat lesz a döntéshozóknak. Ezen kívül érdemes jelentkezni, hisz a játék közösséget épít, informál az aktuális témában, fejleszti az érdekérvényesítő képességet, nah és persze szórakoztat.

Mindenkit szeretettel látok, az időt és a helyet a jelentkezők igényeihez fogom igazítani.

Jelentkezzen mindenki bátran vmelyik elérhetőségemen, vagy akár kommentben, vagy a kookusz kukac gmail pont com címen.


Szólj hozzá!

Címkék: polka

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr631918559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása