HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Már szteroid nélkül

2009.11.21. 22:02 kookusz

Megérkeztünk. Ez itt a mélypont. Legalábbis, most az utóbbi időkre nézve biztos. Repes a szívem, ha arra gondolok, hogy végre megszabadultam a szteroidtól, de sajnos pontosan tudom, hogy épp e miatt érzem ilyen cefetül magam. Igyekszem hamar túllenni rajta, és próbálom lekötni magam olyan dolgokkal, mikor kevésbé érzem a mellékhatásokat. Ez főleg filmnézés, az foglal le a legjobban. Külömben meglehetősen fájnak a végtagjaim, és baromi fáradt vagyok, de aludni nem igazán tudok, csak forgolódom. Szóval nem túl vidám, de tudom, ez csak idéglenes, és utána lényegesen jobb lesz, és ez erőt ad. Nem emlékszem ez milyen hosszan húzódott el annó, de nem adok neki sok időt, mert dolog van. :)


3 komment

Címkék: itthon szteroid

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr891542631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sgergely · http://twitter.com/sgergely 2009.11.22. 11:29:41

filmnek ajánlom a scifiket mint moon, district 9 :)

macilany 2009.11.22. 19:28:33

Szia:-)

De jo is neked.... bár én továbbra is pörgök ezerrel, 50mg-al kezdtem, most 32-nél tartok, aludni alig, és izzadok rendesen. Ezt leszámítva nem emlékszem, mikor voltam ilyen "fitt", és úgy látom, jol megfogta a gvhd-t is, a vesémet is rendbe tehette, és szinte minimális csukló fájdalmam maradt. Péntekig még pörgés, aztán meglátjuk, mit mond Dr. bácsi. Vigyázz magadra, Üdv: Erika

kookusz · http://kookusz.uw.hu 2009.11.23. 14:11:27

@macilány: Hát igen a szteroid mellett lehet dolgozni rendesen, nekem is sok remek ötletem támadt :)
Az a lényeg, hogy megfogta a GVHD-t, nem szabad, hogy elharapódzon! Drukkolok Neked!
Te is nagyon vigyázz magadra!
süti beállítások módosítása