HTML

Immunhiány

Születésem óta immunhiányos vagyok. Azóta átestem egy csontvelő-transzplantáción. Ennek az előzményeiről, a kórházban történtekről és az azt követő eseményekről szólna ez a blog.

Címkék

HTML doboz

Egy hét és kontroll

2010.07.09. 19:32 kookusz

 

Ismét eltelt szerencsére egy hét. Rá se lehet fogni az elmúlt időre, hogy csökkentek volna az elvonási tünetek, inkább változtak. Rettentő gyenge lettem mostanában, a lépcsőzés már igen komoly problémát okoz sokszor. Egyik nap sikerült annyira kifárasztanom magam, ebédkészítéssel és jövés-menéssel, hogy másnap teljesen kiszáradtam és legyengültem. Azóta elég nehezen mennek a dolgok, és kicsit félek is, hogy nem fogok tudni jobban kapacitálni magam, és folyamatos lesz ez a gyengülés, míg le nem csökkentjük minimálisra a szteroid adagot. Viszont az éjszakai fájdalmak már nincsenek, így legalább aludni szoktam tudni jobban.
Ma voltam kontrollon. Szerencsére elég hamar sorra kerültem (aminél erősen közrejátszott, ahogy mostanában festek). Úgy tűnik a gyengeségemen kívül nem volt különösebb probléma, így tovább csökkentettük a szteroidot. Aminek persze örülök, próbálom számolgatni a heteket mikor érünk olyan dózisba mikor kicsit már alább hagynak a mellékhatások, de még jó pár hétig ki kell bírnom. Csak erre koncentrálok, hogy meg ne akadjunk, az nagyon fontos. Addig is próbálok pihenni. Jó lenne egy kis mozgást beiktatni a dologba, de azaz igazság, hogy nem tudom, hogy ez épp használna e, vagy csak kimerít. Elég nehéz kérdés...

 


1 komment

Címkék: itthon kontroll szteroid

A bejegyzés trackback címe:

https://kookusz.blog.hu/api/trackback/id/tr932141663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E1d2o · http://zoldegeszseg.blog.hu/ 2010.07.09. 21:30:53

Szia!
Egészen véletlenül találtam a blogodra, aminek rendszeres olvasója lettem. Szívemből kívánom a legjobbakat Neked! Kívülállóként úgy látom, hatalmas a kitartásod, és már remélhetőleg csak töredékére lesz szükséged, és túl leszel ezen az egész rémálmon.
süti beállítások módosítása